Testimoni Green Tea Colostrum

5 Testimoni Pengguna

Pn.Zurita (guru)

Alhamdulillah sejak menggunakan GTC ini penyakit migrain yang selalu saya alami hilang. Tidak perlu mengambil ubat lagi.

Pn.Roziah Salim. Bagan Ajam
SPU Pulau Pinang

Saya seorang ibu tunggal berusia 42 tahun, mengidap darah tinggi sejak 9 tahun. Setiap hari mengambil ubat metoprolol dan tekanan darah 130/90 dan boleh mencapai 180/110 ketika stress. Alhamdulillah setelah mengamalkan GTC selama sebulan setengah tekanan darah saya turun kepada 110/80.Berat badan yang mulanya 67kg pula turun ke 58kg.

Saya sangat bersyukur dengan perubahan ini. Apa yang menarik ialah lenguh pada bahagian sendi bahu hilang. Sekarang saya begitu selesa menjalankan kerja harian.

Saya mengamalkan minum GTC awal pagi tanpa perlu sarapan, makan tengahari pukul 12.00 dan makan malam pukul 8.00 dengan sedikit roti atau kadang-kadang nasi. Sebelum tidur saya mengambil GTC sekali lagi. Sepanjang hari saya tidak berasa lapar.

Apa yang lebih penting pada saya adalah kesihatan disamping menjimatkan perbelanjaan harian. Kalau badan sihat hati lebih senang dan wajah akan jadi berseri. Semoga pengalaman saya menggunakan GTC Ar-Raihan ini dapat diketengahkan bagi memberi manfaat kepada yang belum menggunakannya lagi.

Cikgu Abd.Rahman Che Hassan
Pengkalan Chepa, Kelantan

Cikgu Abd.Rahman adalah pesara yang mengalami lemah badan dan tidak dapat berdiri sejak berbelas tahun akibat stroke yang serius. Beliau telah disyorkan mengambil GTC oleh seorang doktor diklinik yang dilawatinya.

Hanya selepas minum 3 paket GTC beliau dapat merasakan kekuatan kaki beliau bertambah dengan baik dan berupaya berdiri dan berjalan sedikit tanpa kesakitan yang teruk. Beliau amat berminat dengan produk GTC dan ingin terus mengamalkan GTC selalu.

Ust.Hj. Hamzah (Bekas Pengetua)

Sebelum ini saya mencuba produk kolostrum lain dan setelah menggunakan produk kolostrum yang bercampur dengan Green Tea ini kandungan gula dan tekanan darah saya lebih stabil.

Hj. Kazin (76 tahun)

Lebih 5 tahun saya mengidap diabetis dan setiap bulan ke klinik kerajaan untuk mendapat rawatan. Suatu yang menakjubkan setelah meminum GTC yang diberi oleh anak saya. Setelah menggunakan selama 2 minggu, saya berjumpa doktor dan didapati kandungan gula dan tekanan darah saya elok. Doktor mencadangkan dikurangkan dos ubat 50%.